12 Μαρτίου 2014

Το φονικό κουνέλι παρουσιάζει: Περιοδικά των Μοντέρνων Καιρών!






Η διαρκής αναζήτηση, λένε, συνιστά τον δρόμο της σοφίας και της γνώσης, και, ω, πόσες δόσεις σοφίας και γνώσης έχει να μοιραστεί απόψε μαζί σου, αγαπητέ αναγνώστη, το φονικό κουνέλι! Είναι λοιπόν γεγονός. Μετά από περιπλανήσεις εβδομάδων σε αφιλόξενα και παράξενα λημέρια, βρισκόμαστε ξανά πίσω στην Κουνελοφωλιά μας. Πιάνουμε μια αναπαυτική θέση, σερβίρουμε τον εαυτό μας μια δόση απολαυστικό λικέρ με απόσταγμα καρότου (αγαπημένο ρόφημα των κουνελιών) και αφηνόμαστε στη ζεστασιά του γλυκού ημίφωτος του λημεριού, έτοιμοι να θρέψουμε τους καρπούς της γνώσης μας!

Τον καιρό που πέρασε σταθήκαμε μάρτυρες σε αποκλειστικές πληροφορίες και κατακτήσαμε την κορυφή βουνών γεμάτων αποκλειστικότητες. Αυτά που θα δείτε σήμερα εδώ δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού. Τα μοιράζομαι μαζί σας με κίνδυνο της ζωής μου. Χαλάλι, όμως - είστε καλά παιδιά και το αξίζετε. 

Ας μεταβούμε στο ψητό λοιπόν!

Ένας εμπορικός τομέας που έχει βιώσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο πετσί του είναι αναμφισβήτητα εκείνος των περιοδικών. Κατακλυζόμαστε από μια πληθώρα περιοδικών εκδόσεων, για όλα φαινομενικά τα γούστα, τα οποία ωστόσο δε μπορούμε - ή δεν θέλουμε - να αγοράσουμε. Μεταξύ μας, πολλά από αυτά τα περιοδικά δεν αξίζουν και πολλά πράγματα, ενώ όσα αξίζουν, θα χρειαζόντουσαν ομολογουμένως μια γερή δόση ανανέωσης. Οι καιροί τρέχουν και οι εκδόσεις οφείλουν να τους παραβγούν στο τρέξιμο, ειδάλλως θα μείνουν πίσω, ξεπερασμένες και καταϊδρωμένες!

Εμείς, ωστόσο, καταφύγαμε στα πλέον απόκρυφα λημέρια και σταθήκαμε μάρτυρες νέων, επαναστατικών εξελίξεων - στο όνομα της της καλύτερης δυνατής ενημέρωσης του διψασμένου για γνώση κοινού. Σας παρουσιάζω λοιπόν τα εξώφυλλα ορισμένων καινούργιων περιοδικών, τα οποία αναμένεται να βγουν στην κυκλοφορία τον επόμενο καιρό - αν και η ημερομηνία έκδοσης τους παραμένει ανεξιχνίαστη. Το βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα των συγκεκριμένων περιοδικών είναι η τέλεια προσαρμογή τους στους μεταβαλλόμενους ρυθμούς των καιρών μας και στα γούστα του απαιτητικού καταναλωτή. 

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε ως τώρα και ετοιμαστείτε να βάλετε καλά το χέρι σας στην τσέπη και να φυλάξετε τα χρήματα που θα δίνατε για εκείνον τον καφέ - τα νέα αυτά περιοδικά είναι βέβαιο πως θα κατακτήσουν μια θέση στην καρδιά σας και στα ράφια του σπιτιού σας...



1 - "Out" Magazine - Ένα περιοδικό που απλά, δεν λέει.







Πρώτο στη λίστα της παρουσίασης μας το μοναδικό αυτό στολίδι! Αρκετά πια με τα περιοδικά που καυχιούνται πως είναι "In" και "Trendy"! Τέρμα στα εξώφυλλα με τα χαμόγελα της Crest! Ποιός ασχολείται πλέον με τις μόδες και τις τάσεις ενός άχρωμου πλήθους που βελάζει σαν τα πρόβατα και μιμούνται ο ένας τον άλλον. Καιρός να εμφανιστεί ένα περιοδικό κατάλληλο για την πλειοψηφία του κόσμου, για τον αληθινό άνθρωπο της διπλανής πόρτας - ένα περιοδικό που θα σας κάνει να αισθάνεστε όχι "εντός" αλλά εκτός των πραγμάτων!

Ιδού, κύριοι, το "Out"! 

Στο τεύχος αυτό ξεχωρίζει το επιβλητικό κεντρικό άρθρο "100 και ένα πράγματα που πρέπει να έχουν κάνει οι φίλοι σας ως τα 40 (για να νιώθετε εντελώς μαλάκας, καθώς δεν θα τα έχετε κάνει εσείς οι ίδιοι)", παρέχονται αποκλειστικές συμβουλές ομορφιάς για ανθρώπους που είναι αδύνατον να τις εφαρμόσουν στον εαυτό τους, προτείνονται τα χειρότερα μέρη για έξοδο (για να βγάλετε φωτογραφίες και να ανακοινώσετε με καμάρι στο facebook πως "πήγατε εκεί") και παίρνουμε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον Μάριο. Ποιός είναι ο Μάριος? Τι σημασία έχει.

Out. Ένα περιοδικό για σένα.



2 - "Άγχος" - Το περιοδικό της νέας εποχής.






Ας λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους: To μόνο που κατορθώνουν όλα εκείνα τα ψυχολογικά βιβλία και περιοδικά που κατακλύζουν το εμπόριο είναι να μας κάνουν να νιώθουμε όλο και περισσότερο αβοήθητοι! Δε χρειαζόμαστε άλλα έντυπα που να ισχυρίζονται πως έχουν βρει το μυστικό της καλής ζωής - η ζωή μας είναι αρκετά σαχλή από μόνη της! Αντίθετα, εκείνο που επείγει να υπάρχει είναι ένα περιοδικό που να παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα! 

Με αυτόν τον τρόπο, αν μη τι άλλο, θα νιώσουμε μια κάποια παρηγοριά, γνωρίζοντας πως δεν είμαστε οι μοναδικοί τρελοί εκεί έξω.

Τι καλύτερο λοιπόν για τους ξέφρενους καιρούς μας, παρά ένα περιοδικό για το υπ' αριθμόν ένα ζήτημα που ταλανίζει όλους τους ανθρώπους: Ιδού λοιπόν, το περιοδικό "Άγχος"!

Το "Άγχος" δεν υπόσχεται να λύσει τα προβλήματα σας - αντίθετα, όντας πιστό στο πνεύμα των καιρών, θα σας επιφορτίσει με καινούργια! Αρκετά με τους φαρισαϊσμούς και τις υποκρισίες, δε χρειαζόμαστε άλλα χαμόγελα παρηγοριάς, ούτε άλλα πατ-πατ στην πλάτη! Άγχος και μόνο άγχος, αυτό μόνο υπάρχει! Καιρός λοιπόν να του δοθεί ένας φόρος τιμής με ένα περιοδικό για πάρτη του και μόνο! Σκοπός του περιοδικού είναι να καταδείξει πως το άγχος είναι καταχωνιασμένο και στην πιο κρυφή γωνιά - βρίσκεται παντού και αν δε το έχουμε συνειδητοποιήσει, είναι επειδή δεν έχουμε αγχωθεί όσο χρειάζεται. Ποτέ δεν είναι αργά όμως. Το "Άγχος" υπόσχεται να αγχώσει και τον πλέον ήρεμο άνθρωπο, επαναφέροντας τον έτσι στην σύγχρονη πραγματικότητα και φανερώνοντας την αληθινή αποστολή του ανθρώπινου είδους: να αγχώνουν συνεχώς, ο ένας τον άλλον, μέχρι το αναπόφευκτο τέλος.

Οι αναγνώστες του "Άγχους" θα εκτιμήσουν αναμφισβήτητα και το περιοδικό που ακολουθεί.



3 - "Μικρόβιο". Ακροβατώντας στο λεπτό, τεντωμένο σκοινί της υγείας.







Επιτέλους! Οι υποχόνδριοι του κόσμου όλου βρήκαν τον μάστορα τους! Το περιοδικό "Μικρόβιο" αναμένεται να γίνει ο πολυτιμότερος τους σύντροφος, ο καλύτερος τους φίλος - ο μόνος που μπορεί να τους καταλάβει πραγματικά. 

Εκείνο που δεν κατόρθωσαν τόσα και τόσα έντυπα υγιεινής ως τις μέρες μας είναι να πουν τα πράγματα με το όνομα τους: H τέλεια υγεία, η τέλεια φυσική κατάρτιση, είναι απλά ανεπιθύμητες. Πως θα κατορθώναμε να πουλήσουμε τις πολύτιμες μας συμβουλές, αν όλοι γύρω μας χαίρουν άκρας υγείας? Όχι, σημασία έχει να μεταδίδεις στους άλλους την αίσθηση πως η υγεία είναι κάτι που βρίσκεται μονίμως πέρα από το χέρι τους, ένα όρος του οποίου η κορυφή βρίσκεται μονίμως πιο ψηλά! Ε λοιπόν, το "Μικρόβιο" υπόσχεται να αποκαλύψει το βουνό της υγείας σε όλο το μεγαλείο του: Ένα κανονικό Έβερεστ, με μια κορυφή την οποία κανείς δεν είναι ικανός να φτάσει!

Να χαίρεσαι, φίλε υποχόνδριε αναγνώστη! Στο "Μικρόβιο" θα βρεις δεκάδες, εκατοντάδες λόγους για να αισθάνεσαι άρρωστος και προβληματικός! Στα περιεχόμενα του συγκεκριμένου τεύχους, εκτός των άλλων, ξεχωρίζει το κεντρικό άρθρο σχετικά με τον "Μύθο της Ακίνδυνης Χειραψίας" (στην πραγματικότητα οι χειραψίες συνιστούν πελώρια εστία μικροβίων, ενώ το κοίταγμα από μόνο του είναι ικανό να αποτελέσει πηγή μολύνσεων), δεσπόζει μια έρευνα με σοκαριστικά αποτελέσματα, σχετικά με την συχνότητα που κάνει ο κόσμος εξετάσεις (είναι συγκλονιστικό, μα η πλειοψηφία του πληθυσμού αποφεύγει να επισκεφτεί τον γιατρό του τουλάχιστον δυο φορές τον μήνα), παρέχονται σε ένθετο οδηγίες για να κάνετε τις δικές σας χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ δίνεται δώρο και ένα απολυμαντικό σαπούνι. 

Το "Μικρόβιο". Ένα περιοδικό που θα σε κάνει τέλειο γιατρό του εαυτού σου - και αν δεν το κατορθώσει, θα σε στείλει τουλάχιστον γρηγορότερα στον τάφο.



4 - "Δεν Έχω Μία". Το αληθινό περιοδικό της οικονομικής κρίσης.







Καιρός ήταν! Ένα περιοδικό ευαισθητοποιημένο στις... ανύπαρκτες οικονομικές δυνατότητες των μαστιζόμενων από την κρίση πολιτών! Με άλλα λόγια, ένα περιοδικό που θα ενδιέφερε τους πάντες. Ενδεχομένως το τιμιότερο έντυπο που εμφανίστηκε ποτέ, ερχόμενο στην προνομιακή τιμή των 5 λεπτών! Μια ευκαιρία που, απλά, θα είστε κορόιδα αν χάσετε - εδώ που τα λέμε, έτσι όπως είναι η κατάσταση γύρω μας, θα είναι μάλλον και η μοναδική ευκαιρία που θα σας προκύψει γενικά. 

Το περιοδικό είναι ποικίλης ύλης και απευθύνεται σε πλήθος από γούστα και ανησυχίες. Για τους φίλους των επενδύσεων προτείνονται μέθοδοι ταχείας οικονομικής ανέλιξης - θα χρειαστεί πρώτα βέβαια να καταθέσετε εκείνα τα δεκαπέντε ευρώ σας στην τράπεζα. Για τις ταξιδιάρες ψυχές παρουσιάζεται ένα πλούσιο αφιέρωμα στο μακρινό και εξωτικό όρος της Πεντέλης. Για όσους αναζητούν διαρκώς νέα μέρη για έξοδο προτείνονται τα πιο In παγκάκια της πόλης, ενώ οι φίλοι της υψηλής γαστρονομίας θα εκτιμήσουν τη νέα μηρυκαστική μέθοδο, ικανή να παρέχει δύο γεύματα στη τιμή του ενός!

Τέλος, προτείνονται οι ωραιότερες κορνίζες (προκειμένου να κρεμάσουν σε αυτές τα πτυχία τους οι φοιτητές), ενώ μαζί με το περιοδικό δίνονται δώρο (σε επίλεκτα μόνο καταστήματα) ένα καταπληκτικό πακέτο χαρτομάντιλα, καθώς και πέντε εισιτήρια για το τρένο!



5 - "Χυλόπιτα". Η συνήθεια που έγινε λατρεία.







"Χ", όπως "Χυλόπιτα"! Και όχι ένα μικροκαμωμένο, ξερακιανό "χ" της κακιάς ώρας, μα ένα πελώριο "Χ", μεγαλύτερο και από εκείνο των "X-rated" ταινιών, πλατύτερο από τη μούντζα που δέχεσαι συνεχώς στη μάπα σου, άτυχε φίλε αναγνώστη! Η "Χυλόπιτα" είναι ένα περιοδικό για σένα, που η απόρριψη στον έρωτα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου! 

Το πλήθος εκείνο των σαχλών έντυπων που υπόσχονται ερωτικές επιτυχίες κατόρθωσε ως σήμερα να σε κάνει να αισθανθείς υποδεέστερος. Το περιοδικό "Χυλόπιτα" όμως είναι φτιαγμένο με μεράκι και ευαισθησία - γνωρίζει πως δεν έχει πλέον νόημα να μιλάμε για ερωτική κατάκτηση και πως οι σωστές εμπειρίες μετρώνται με τον αριθμό και την ποικιλία των απορρίψεων που έχεις βιώσει!

Στο συγκεκριμένο τεύχος ξεχωρίζει μια ιστορική μελέτη του "Σε Βλέπω Φιλικά", ξεκινώντας από τα χρόνια της αρχαίας Αιγύπτου (μια δύσκολη εποχή για αριστοκρατικές καρδιές, καθώς ήταν αδύνατο να κουτουπώσεις την βασίλισσα, εκτός αν ήσουν αδερφός της), συνεχίζοντας στην ρομαντική περίοδο του Μεσαίωνα (οι τροβαδούροι υπήρξαν οι πρώτοι ήρωες της χυλόπιτας, καθώς και οι πρώτοι μαζοχιστές στον χώρο), και φτάνοντας ως τις μέρες μας. Μελετάμε και συγκρίνουμε 100 διαφορετικά είδη χυλόπιτας, καθώς και τις αρμόζουσες αντιδράσεις σε κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά, ενώ περιλαμβάνεται και ένα άρθρο από την αντίπερα όχθη: "Βρες το Ιδανικό Ταίρι (για να του ρίξεις τη Χυλόπιτα)". Γιατί, ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: Διαφορετική ευχαρίστηση παρέχει η χυλόπιτα όταν την ρίχνεις σε διαφορετικά άτομα, και εδώ αποκαλύπτουμε πως κάθε μορφή χυλόπιτας έχει το ιδανικό της ταίρι!

Ποιός ξέρει. Ίσως, κάποτε, μια μέρα, να βρεις και συ το δικό σου.



6 - "Cosmopoutanol". Για την νεαρή γυναίκα που δεν ξέρει τι θέλει, μα ξέρει πως να μη το δείχνει. 







Α, ένα περιοδικό που θα αγαπήσουν παράφορα τα νεαρά μας κορίτσια! Ένα έντυπο που απευθύνεται στο πλήθος των μυαλωμένων, ανήσυχων, ευαισθητοποιημένων, δημιουργικών και ώριμων γυναικών της εποχής μας! Το "Cosmopoutanol" είναι ένα περιοδικό που υπόσχεται να μετατρέψει κάθε μικρό, ανώριμο κορίτσι σε γυναίκα με τα όλα της!

Ξεχάστε τις φλύαρες κουβέντες περί "προσωπικότητας" και "άποψης". Αυτά δε συνιστούν παρά έκφυλα παρασκευάσματα μιας εποχής που, ευτυχώς, δείχνει να ξεπερνιέται με ταχείς ρυθμούς. Το "Cosmopoutanol" θέτει τα πράγματα στη σωστή τους βάση και απασχολείται με όλα εκείνα που ταλανίζουν το καλά προσαρμοσμένο στην εποχή μας και υγιές γυναικείο μυαλό. Ανάμεσα σε άλλα, στο συγκεκριμένο τεύχος η Μαρία μας εξομολογείται τακτικές και μεθόδους με τις οποίες είναι δυνατόν να ξεπεραστεί το αδυσώπητο όριο των δύο μηνών χωρίς την ύπαρξη εραστή, δίνεται απάντηση στο εύλογο ερώτημα "Γιατί οι Άντρες Σκέφτονται Μόνο το Σεξ?" (ενώ παράλληλα παρέχονται συμβουλές για τέλειες νέες σεξουαλικές στάσεις και τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χαρίσετε στον ποθητό σας πολλαπλούς οργασμούς σε μισή μονάχα ώρα), ενώ οι τυχερές αναγνώστριες που θα το παίξουν δύσκολες στην επόμενη επίδοξη κατάκτηση και θα περιγράψουν με ένα κείμενο την ιστορία τους, θα μπουν στην κλειτορ-... στην κληρωτίδα για να κερδίσουν μια μοναδική βαφή μαλλιών. 

Ανάμεσα σε άλλα και ένα ένθετο με 100 φράσεις μεγάλων στοχαστών, για να τις αποστηθίσετε και να φαίνεστε έξυπνη στην παρέα σας. Γιατί, σε τελική ανάλυση, σημασία δεν έχει αυτό που είσαι. Μόνο αυτό που δείχνεις.



7 - "Doggie Style". Ένα περιοδικό που θα αφυπνίσει τα ζωώδη ένστικτα σας.







Ρισκάρω πολλά παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο έντυπο σε ένα ιστολόγιο όπως η Κουνελοχώρα, την οποία ως γνωστόν διαβάζουν πολλά μικρά (και μεγάλα) παιδιά, ωστόσο δεν διατίθεμαι να αυτολογοκριθώ! Ιδού, λοιπόν, ένα ερωτικό έντυπο υψηλής αισθητικής και άποψης, ικανό να αναδείξει.... το σκυλί μέσα σας!

Το "Doggie Style" απευθύνεται σε κόσμο με εκλεπτυσμένα γούστα. Ο σκύλος σας θα ενθουσιαστεί και θα σας κάνει ρημαδιό το σπίτι, αναζητώντας απεγνωσμένα τις μοναδικές σκύλες-μοντέλα που κοσμούν τα αποκαλυπτικά σαλόνια του περιοδικού. Celebrities σε paparazzi photos και amateur κορίτσια της διπλανής πόρτας, σε πόζες ικανές να σας φέρουν αλλεπάλληλους οργασμούς. Φετίχ για όλα τα γούστα. Doggie webcams. Μικρές αγγελίες με απόλυτη εχεμύθεια. Και αυτή η σκυλίσια μυρωδιά που τόσο εξιτάρει. 

Στο συγκεκριμένο τεύχος ξεχωρίζουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα γυμνές φωτογραφίες της Λάσι (από τις διακοπές της στην Μύκονο), παρελαύνουν σκυλίτσες-μαθήτριες από την ξαναμμένη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, ενώ δίνονται δώρο τρία διαφορετικά δείγματα μυρωδιάς, η κάθε μία από μια διαφορετική σκύλα. Απλά ξύνετε την επιφάνεια και αφήνεστε στην θαλπωρή οσμών ικανών να ταράξουν τα πλέον απόκρυφα σας ένστικτα...



8 - "Ανακουφίζομαι". Το περιοδικό που σας ξαλαφρώνει.







Αααχ. Τίποτα καλύτερο από την άφεση στην ήρεμη γαλήνη των βιολογικών λειτουργιών. Και δεν είναι κρίμα, μία από τις βασικότερες ανάγκες κάθε ύπαρξης σε αυτόν τον κόσμο, κάτι που απασχολεί ολάκερο τον πλανήτη σε καθημερινή βάση, να μην έχει ένα δικό του, αποκλειστικό περιοδικό? Μιλάμε για μία εκ των βασικών συνιστωσών της ύπαρξης μας! Ντροπή και αίσχος που δεν υπήρξε ποτέ ως τώρα κάποιο έντυπο, μα ποτέ δεν είναι αργά! 

Ιδού, λοιπόν, το περιοδικό "Ανακουφίζομαι"! Τώρα πια μπορούμε να νιώσουμε ανακούφιση...

Τα πολλά λόγια είναι περιττά, θαρρώ. Ανάμεσα σε άλλα δεσπόζει το άρθρο "30 και 1 πρωτότυπα μέρη για να Ανακουφιστείτε" (μεταξύ άλλων, η ντουλάπα του γείτονα, το ψυγείο με τα τρόφιμα στο σούπερ-μάρκετ, η καρέκλα ενός δημοσίου υπαλλήλου και τα ρούχα του καλύτερου σας φίλου - ενώ τα φοράτε ακόμα), περιγράφεται η δραματική ιστορία μιας κουράδας (που κατέληξε να γίνει επαγγελματίας πολιτικός) και διεξάγεται ένα μοναδικό ψυχοσωματικό τεστ με θέμα: "Δείξε Μου Το Σκατό Σου Να Σου Πω Ποιός Είσαι".

Φυσικά οι σελίδες του περιοδικού είναι κατασκευασμένες από γνήσιο χαρτί τουαλέτας, ώστε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο κατά το πέρας της ανάγνωσης του! 



9 - "All Day TV". Για τον γνήσιο τηλεθεατή.






Τα πολλά λόγια εδώ είναι περιττά! Το ίδιο το περιοδικό επιλέγει στο εξώφυλλο του να είναι λιτό και περιεκτικό! Ιδού, κύριοι, το "All Day TV"! Όχι, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα περιοδικό για την τηλεόραση, στον σωρό των ήδη υπάρχοντων! Το "All Day TV" συνιστά το κατεξοχήν τηλεοπτικό περιοδικό, το μόνο που χρειάζεται να υπάρχει, το μόνο που γνωρίζει που έγκειται η αληθινή ουσία των περιοδικών του είδους του! Δεν είναι το πρόγραμμα της εβδομάδας, δεν είναι οι σταρ, δεν είναι τα κοσμοπολίτικα νέα, όχι!

Η ουσία έγκειται στους αναγνώστες, τους αληθινούς ήρωες της οθόνης. Και για του λόγου το αληθές, το μεγάλο αφιέρωμα: "Ο Τέλειος Αναγνώστης Μας", το οποίο και δεσπόζει σαν θέμα του εξώφυλλου. 


Κλείνοντας...


Αυτά λοιπόν ήταν τα πολύ ιδιαίτερα περιοδικά μας, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα! Πολύ σύντομα θα δείτε πολλούς, αν όχι όλους από τους πάνω τίτλους, να κοσμούν τα περίπτερα της γειτονιάς σας - κάτι λογικό, καθώς μιλάμε για έντυπα που αναμένεται να κάνουν θραύση. Μη ξεχνάτε όμως, τα είδατε πρώτοι εδώ!

Ως εμπνευστής τους λοιπόν, δε μπορώ παρά να κλείσω με το περιοδικό που θεωρώ ανώτερο όλων. Περισσότερο ρεαλιστικό από το"Δεν Έχω Μία", πιο κολλητικό από το "All Day TV", ευαισθητοποιημένο όσο το "Χυλόπιτα", μέσα στα πράγματα όσο το "OUT", ανάλαφρο όσο το "Ανακουφίζομαι" και πικάντικο όσο το "Doggie Style"!

To ακόλουθο περιοδικό κατέχει εξάλλου το μοναδικό προνόμιο να κυκλοφορεί και σε διαδικτυακή μορφή, μεταμφιεσμένο ύπουλα ως ένα ιστολόγιο - κοινώς, Blog. 

Mέχρι την επόμενη φορά, να περνάτε όμορφα!




14 σχόλια:

  1. καλά κούνελε έγραψες! δεν περίμενα σήμερα με τόση κούραση, τόση πίεση και με τόσο νεύρα να γελάσω τόσο πολύ! οκ. το ραντεβού με τον ψυχίατρο αναβάλλεται επ' αόραστον. έχω περιοδικά να διαβάσω χαχαχα
    ευχαριστώωωωωωω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι λοιπόν, η πρώτη συνδρομή στα περιοδικά μας (σε όλα, δε κάνουμε διακρίσεις) είναι γεγονός! Είσαι τυχερή Βίκυ, κέρδισες τη συνδρομή χωρίς καμία χρέωση, ως ανταμοιβή για τα πολύ καλά σου λόγια!!

      Διαγραφή
  2. Χάχάχά....είσαι απίστευτος ρε Κούνελε και μου είχαν λείψει οι μεγάλες χιουμοριστικές σου αναρτήσεις !!!!!
    Έχεις πολύ ταλέντο, χαίρομαι να σε διαβάζω !!! Γαμάτα τα εξώφυλλα, με έκανες και γέλασα βραδιάτικα..μα πού τα σκαρφίζεσαι ?!..είσαι θεός...χάχά
    Να είσαι καλά φιλαράκι μου !! Καληνύχτα ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μυρσινοκόριτσο!! Είχε περάσει καιρός ομολογουμένως από την τελευταία σχετική καμμένη μου ανάρτηση, χαίρομαι πολύ που το χάρηκες!

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτικό! Μου έφτιαξες τη νύχτα! Τα αγαπημένα μου:
    "Εσύ θυμήθηκες να κλείσεις τα μάτια της κουζίνας";;;;;
    "Οι ωραιότερες θηλιές για να κρεμαστείτε οι ίδιοι" και
    'Ολοι οι τίτλοι του "Μικρόβιο".
    Να είσαι καλά για το γέλιο που μου χάρισες. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ φίλε Λωτοφάγε! Το διασκέδασα πολύ ετοιμάζοντας τη συγκεκριμένη ανάρτηση, και το ευχαριστιέμαι ακόμα περισσότερο βλέποντας τις αντιδράσεις σας. Να σαι καλά!

      Διαγραφή
  4. Αυτό το μυαλό σου, μα αυτό το μυαλό σου.
    Μας είχες λείψει, αλλά μας αποζημίωσες και με το παραπάνω.
    Respect!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you αγαπητή Λυσίππη!! Πέρασε κάποιος καιρός ομολογουμένως (αυτές οι υποχρεώσεις, πφ!), μα όποτε επιστρέφω στην φωλιά μου κοιτώ, αν μη τι άλλο, να το απολαμβάνω - και να το μοιράζομαι μαζί σας, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα. :)

      Διαγραφή
  5. κι αλλη ευφιεστατη και υπερκαμμενη αναρτηση απο το φονικο κουνελι!! η αληθεια ειναι χρειαζονταν ανανεωση τα περιοδικα στις μερες μας!

    ξερω τουλαχιστον 3-4 ατομα που θα αγοραζαν το 'αγχος' και το 'μικροβιο' (η μια απο αυτες θα αγοραζε και τα δυο).

    τι φοβερα θεματα ειναι αυτα;; θα ηθελα πολυ να διαβασω το (πολυσελιδο σιγουρα) αφιερωμα 'Σε βλεπω φιλικα μεσα απο τους αιωνες' και να επενδυσω στις μυρικαστικες συμβουλες διατροφης! επισης με ενδιαφερει πολυ ο Μαριος, ελπιζω να κρατησες το τηλεφωνο του!

    τελος,νομιζω θα επρεπε να δηλωσεις την πατεντα 'περιοδικο απο κωλοχαρτα για 2πλη χρηση' μιας και ειναι πολυ πρωτοποριακη ιδεα και σιγουρα θα βγαλεις πολλα απο τα πνευματικα δικαιωματα! αλλα γρηγορα μη σε προλαβει κανεις αλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογώ Γάτα πολλής κόσμος θα βρεθεί που θα θελήσει να αντιγράψει τις πατέντες μου (κάτι λογικό, αν σκεφτούμε πόσο δημοφιλή θα είναι αυτά τα περιοδικά στα στερημένα πλήθη), μα δεν θα του το επιτρέψω!

      Το "Σε βλέπω φιλικά μέσα από τους αιώνες" μάλλον θα χρειαστεί όχι ένα ή δύο άρθρα, αλλά κανονικό βιβλίο. Όσο αφορά τον Μάριο, ήδη η παρουσία του στο εξώφυλλο του περιοδικού μας, το ακαταμάχητο χαμόγελο και η μοναδική του προσωπικότητα από μόνα τους αρκούν για να μετατραπεί σε ίνδαλμα εκατομμυρίων - πολύ φοβάμαι πως αν σου δώσω το τηλέφωνο του, θα είναι πολύ απασχολημένος να απαντήσει, κυνηγημένος όπως θα ναι από χιλιάδες θαυμαστές... Το τίμημα της δόξας!

      Διαγραφή
  6. Καθυστεριμενα μεν, με αγαπη δε!!! Εγραψες παλι! Ειπαμε, εκαστος στο ειδος του,κ συ, στη πενα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακάλυψες μία από τις πιο τρελές μου αναρτήσεις. Εύγε. ;)

      Διαγραφή
  7. Αμάν, τι έπος ήταν αυτό; Και πόσο στόκος αισθάνθηκα όταν έφτασα μέχρι το τέλος πιστεύοντας ότι υπάρχουν στα αλήθεια αυτά τα αριστουργηματικά περιοδικά; Εκπληκτικές δημιουργίες Κουνέλι-τρελάθηκα με τα δωράκια-, τι να πω, πολυσχιδής πληθωρική ταλεντάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέσυρες ένα από τα κρυφά διαμάντια του Λαγουμιού, αγαπητή Lilou... Αφορμή λοιπόν να το μοιραστώ εκ νέου με τον κόσμο της Σελίδας!

      Διαγραφή